Να στείλετε μήνυμα

YUYAO RISING PACKING PRODUCTS CO., LTD.

Εξασφαλισμένη ποιότητα, καλύτερες τιμές, γρήγορη παράδοση.

Free call Video chat
Στοιχεία Εταιρίας:
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Εξαγωγέας, Πωλητής
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες: RS ή cOem
Αριθμός Υπαλλήλων: 100~120
Ετήσιες πωλήσεις: 500m-700m
Ιδρύθηκε Έτος: 2012
Εξαγωγή pc: 90% - 100%
Γύρος εργοστασίων > Ποιοτικός έλεγχος >
Εισαγωγή

Η αυξανόμενη Co. προϊόντων συσκευασίας Yuyao, ΕΠΕ ειδικεύεται στην κατασκευή και την εξαγωγή του φύλλου αλουμινίου οικιακού αλουμινίου, των υπερεμφανιζόμενων φύλλων φύλλων αλουμινίου αλουμινίου, των εμπορευματοκιβωτίων φύλλων αλουμινίου αλουμινίου & των εγγράφων ψησίματος. Έχουμε την άφθονη εμπειρία για τα προϊόντα φύλλων αλουμινίου αλουμινίου. Έχουμε τους συνεργάτες περισσότερο από 10 έτος. Οι περισσότεροι από τους πελάτες μας έχουν συνεργαστεί με μας περισσότερο από 3 έτη. Δοκιμάζουμε πάντα το καλύτερό μας για να προσφέρουμε τις ευνοϊκότερες τιμές μας στους πελάτες μας κάτω από την εξασφάλιση της ποιότητας των αγαθών.

 

Έχουμε 9 μηχανές για το ρόλο φύλλων αλουμινίου αλουμινίου, μια αυτόματη μηχανή για gule & τα κιβώτια χρώματος, μια αυτόματη μηχανή για τον κόπτη στο χρώμα και μια αυτόματη μηχανή για τη συσκευασία. Επίσης έχουμε τη μηχανή τρία για τα εμπορευματοκιβώτια φύλλων αλουμινίου αργιλίου.

 

Ο ρόλος φύλλων αλουμινίου αλουμινίου που παραγάγαμε είναι για το εστιατόριο, τομέας εστιάσεως, λιανικό ect. Χρησιμοποιείται ευρέως για το μαγείρεμα, το πάγωμα, το ψήσιμο, την αποθήκευση και BBQ. Παρέχουμε τα προϊόντα σύμφωνα με το αίτημα των πελατών μας. Για το sepcification, προσφέρουμε: το πλάτος από 120mm σε 600mm, μήκος είναι από 2meters σε 300meters. Τα προϊόντα συσκευάζονται με το κιβώτιο χρώματος, τυπωμένη τσάντα PP, συρρικνώνονται ή βράζουν περικάλυμμα, ect. Δεχόμαστε το cOem.

 

Για τα εμπορευματοκιβώτια φύλλων αλουμινίου αλουμινίου, έχουμε τη σειρά ψησίματος, ψήνοντας τη σειρά συμπεριλαμβανομένης της ορθογώνιας και ωοειδούς μορφής, επιτραπέζιοι παν, εξαγωγέα δίσκοι ατμού & για τα εμπορευματοκιβώτια γρήγορου γεύματος.

 

Επιπλέον, παρέχουμε επίσης το υπερεμφανιζόμενα φύλλο φύλλων αλουμινίου αλουμινίου και το έγγραφο ψησίματος.

 

Καλωσορίστε για την καλή έρευνά σας οποτεδήποτε, θα επιθυμούσαμε να προσφέρουμε την καλύτερη υπηρεσία μας για σας. Ειλικρινά ελπίδα στην αμοιβαία επωφελή συνεργασία bulid με σας!

 

Ιστορία
Υπηρεσία
Η ομάδα μας
Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας